top of page

HAR DU LYST TIL Å PRØVE MOTOCROSS?

Vi arrangerer kom og prøv dager, der en kan prøve seg på motocross. Vi har lånesykler og utstyr.

For at du skal kunne delta på en slik dag, er det flere ting som må på plass først.

Veilederen under skal guide deg gjennom hele prosessen. 

Tom Erik Seeberg

VEILEDER

Hvis du skal prøve eller starte å kjøre i en motorsportgren må du ha en lisens. Denne inneholder en ulykkesforsikring, og aktiviteten skal være på en bane eller et område som en motorsportklubb har registrert og fått godkjent for den aktuelle aktiviteten. Kom og prøv-lisensen kan benyttes i alle grener og alle klubber tilknyttet Norges Motorsport Forbund (NMF).

For å få en lisens må du ha et medlemsforhold til klubb tilknyttet NMF. Dette gjelder også Kom og prøv – lisens, som er en egen lisens for de som ønsker å prøve ut om denne sporten er noe en har lyst til å fortsette med. 

 

Merk at Kom og prøv er ment for rekruttering til sporten. For de som kun har lyst å ha det gøy og kjøre motocross en dag, har vi ikke noe tilbud per i dag. 

De ulike stegene enkelt forklart:

  1. Medlemskap i klubb: For at du skal kunne kjøpe en kom og prøv lisens, må du først bli medlem av en klubb tilsluttet NMF. Dette kan du enkelt ordne via min idrett. Trykk på knappen nedenfor for å bli videresendt til min idrett, søk opp Sotra Motocross Klubb og velg å bli medlem for den som skal kjøre. Vårt medlemskap koster 400 kr per år for alle aldre. 
     

  2. Kom og Prøv lisens: Kjøpes enkelt via en app, etter at medlemskap i klubb er betalt. Det finnes to varianter, månedslisens og endagslisens. Månedslisens kan kjøpes en gang pr år, mens endagslisens kan kjøpes inntil seks ganger pr år. Begge lisensene er gyldige fra den dagen de blir betalt. Det er inndelt i alderskategorier, 5-19 og 20+. Trykk på knappen nedenfor for å bli videresendt til appstore. NB! Vi anbefaler å kjøpe lisens ETTER at booking er bekreftet.                    Hvis det oppleves prpblem med å kjøpe i appen, klikk på https://lisens.nmfsport.com/login     

  3. Booking av time: Når medlemskap er betalt, kan du booke en Kom og prøv dag hos oss via nettsiden vår. Arrangementene blir lagt ut fortløpende så snart vi har kapasitet. For ytterligere informasjon kan klubben kontaktes via kontaktskjema eller i chat. Vi svarer vanligvis raskt.
     

  4. Utleie av sykkel: Vi har sykler (kun 5-15 år) til å leie ut til de som ikke har tilgang på dette. Utleie er inkludert ved første kom og prøv dag. For påfølgende prøveleie er prisen 500 kr. Betales med vipps ved ankomst. For +15 år må en foreløpig selv ha med sykkel. Klær og utstyr lånes ut gratis. NB! Vi har på grunn av slitasje på syklene våre, ikke anledning til å leie ut sykkel mer enn 2-3 ganger. En bør innen da ha bestemt seg for om en ønsker å fortsette, og kjøpe eget utstyr og løse ordinær lisens. Denne kjøpes via min idrett, men husk at klubben må først åpne den opp for den enkelte deltaker.

Medlemskap: 400kr
​Endagslisens barn: 52kr

Lisensmatrise - 2024

Total Sum: 452kr

bottom of page